top of page

Termenii și condițiile

Vă rugăm să parcurgeți Termenii și condițiile de utilizare a website-ului www.doamnamarga.ro  

Continuarea utilizării acestui website reprezintă acordul dumneavoastră asupra acestor Termeni și condiții. 

 

Cine suntem:

 • Suntem SC Petale de Iași SRL, dar ne cunoști drept Doamna Marga.

 • Sediul nostru social este situat la adresa Aleea Mihail Sadoveanu 44P, Iași-Iași, România. 

 • Suntem înregistrați la Registrul Comerţului al Municipiului Iași, cu numele SC Petale de Iași SRL, sub nr. J22/217/2017, având Codul Unic de Inregistrare 33996300. 

 • Ne poți contacta pe email la contact@doamnamarga.ro sau la numărul de telefon 0744 47 43 87.

Orar de funcționare:

 • Comenzile pot fi plasate online la orice ora, dar perioada de procesare a lor se desfășoară zilnic de luni până vineri în intervalul orar 10-17.

 • Comenzile plasate în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

 

1. Termeni şi condiţii de utilizare pentru site-ul www.doamnamarga.ro

Site-ul www.doamnamarga.ro  este proprietatea companiei SC Petale de Iași SRL societate română cu sediul social în Aleea Mihail Sadoveanu 44P, Iași-Iași, România, telefon: 0744 47 43 87, înregistrată la Registrul Comerţului al Municipiului Iași, sub nr. J22/217/2017, având Codul Unic de Înregistrare 33996300. 


Prin utilizarea site-ului www.doamnamarga.ro și/sau al oricărui alt serviciu oferit pe site, se consideră că aţi citit, înţeles şi acceptat integral termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului. Administratorul site-ului va depune toate diligențele în vederea menținerii corectitudinii informațiilor expuse pe site. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, societatea precizează că imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă societatea face eforturi de a prezența informațiile cele mai relevante.

În cuprinsul acestui SITE următorii termeni vor însemna:

 

 • CUMPĂRĂTOR/CLIENT - persoană, firma, companie sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.

 • VÂNZĂTOR – societatea comercială SC Petale de Iași SRL societate română cu sediul social în Aleea Mihail Sadoveanu 44P, Iași-Iași, România, telefon: 0744 47 43 87, înregistrată la Registrul Comerţului al Municipiului Iași, sub nr. J22/217/2017, având Codul Unic de Înregistrare 33996300. 

 • PRODUSE ȘI SERVICII - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate respectiv prestate de către VÂNZĂTOR, CUMPĂRĂTORULUI.

 • COMANDĂ - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora.

 • CONTRACT - o comandă validă, confirmată de către Vânzător.

 • SPECIFICAȚII - toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în Comandă

 

 

2. Procesul de vânzare pentru site-ul www.doamnamarga.ro

 

Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, WhatsApp, telefon) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile pe site.

 

Vânzătorul va informa Cumpărătorul, prin mesaje distincte, înregistrarea (preluarea) comenzii, respectiv confirmarea comenzii. Înregistrarea unei comenzi online de către Vânzător, discuțiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare și confirmare ferme ale comenzii și, în consecință, NU semnifică încheierea contractului la distanță.


Dacă Vânzătorul confirmă explicit o comandă, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare scrisă (e-mail, SMS) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesită o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.

 

Comandă se consideră validă numai după confirmarea de către Vânzător a disponibilității stocului, a prețului precum și a caracteristicilor produselor, respectiv a serviciilor solicitate de Cumpărător.

 

În lipsa unei confirmări exprese din partea Vânzătorului, prezentele termene și condiții generale de vânzare vor stă la baza Contractului încheiat, în completarea acestora fiind documentele fiscale și de însoțire ale mărfii. (Factură de marfă/servicii și Avizul de însoțire al mărfii).

 

Obiectul Contractului – îl constituie vânzarea PRODUSELOR în conformitate cu disponibilitatea stocului, prețul și caracteristicile menționate în confirmarea transmisă de Vânzător pentru validarea comenzii prin care Cumpărătorul și-a exprimat intenția de achiziție.

 

Comanda clientului  – clientul accesează site-ul, selectează produsele, își exprimă acordul cu Termenii și Condițiile magazinului online www.doamnamarga.ro, apoi apasă butonul „Adaugă în Coș”.  În pagină de finalizare a comenzii, accesată prin intermediul butonului “Finalizare comandă”, clientul are posibilitatatea să parcurgă lista produselor, să modifice cantitățile, să aleagă metoda dorită de transport și metoda dorită de plată. După alegerea metodei de plată va fi direcționat spre pagină de Sumar Comandă unde trebuie să confirme intenția de cumpărare prin accesarea butonului „Confirmare comandă". Ulterior confirmării comenzii, clientul va primi în vederea validării acesteia, o confirmare scrisă din partea Vânzătorului, privind disponibilitatea, prețul și caracteristicile produselor respectiv a serviciilor comandate.

 

Prețul contractului – îl constituie prețul vânzării Produselor respectiv prestării Serviciilor, cuprins în comanda validată prin confirmare de către Vânzător. Cu toate acestea, SOCIETATEA atenționează asupra faptului există cazuri când, ca urmare a unor disfuncționalități ale SITE-ului sau erori, prețul afișat pe SITE poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, Vânzătorul va informa Cumpărătorul asupra prețului corect, menționându-l în cuprinsul confirmării comenzii. Prețul include TVA.

 

Modalitati de plată – prețul Contractului poate fi efectuat prin:

Numerar la livrare (plata va fi făcută în lei conform prețului Contractului și se va face la comisionarul care efectueză livrarea). Modalitatea de plata cu numerar la livrare nu este disponibilă pentru comenzi online a căror valoare este mai mare de 3000 Lei.

 

Livrarea produselor -  livrarea se realizează la adresa de livrare definită de către CLIENT în formularul de comandă, utilizând modalitatea de livrare aleasă în momentul înregistrării comenzii. Produsele vor fi ambalate în ambalaj corespunzător, dar nu sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare. Vânzătorul, în cazul în care nu poate executa Contractul motivat de faptul că produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumpărătorul despre această indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către Cumpărător pentru produsul sau serviciul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 14 de zile calendaristice. Termenul estimativ pentru livrarea produselor este de 2-3 zile lucrătoare (excepție fac produsele la comandă, pentru care termenul de livrare se va agrea în scris între Vânzător și Cumpărător - în medie între 7 si 10 zile lucrătoare). În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare, Vânzătorul va anunță Cumpărătorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării. În cazul în care Vânzătorul primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacției, a invalidării tranzacției de către procesatorul de carduri, Vânzătorul își rezervă dreptul de a denunța unilateral contractul, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Contractului. Vânzătorul va depune eforturi rezonabile în vederea menținerii corectitudinii informațiilor expuse pe site cu privire la disponibilitatea, prețul și caracteristicile produselor comercializate.

 

3. Politica de returnare

Potivit legislației în vigoare, OUG 34/2014, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, cu suportarea cheltuielilor de returnare. 


CLIENTUL este informat asupra faptului că, în cazul produsul nu este returnat în aceeași stare în care a fost primit, având etichetele pe el, fără urme de uzură sau purtare, împreună cu eventualele bonusuri, cadouri sau alte accesorii care au însoțit produsul, ne rezervăm dreptul de a decide neacceptarea returului, fapt ce va fi comunicat după evaluarea prejudiciilor aduse. În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la primirea notificării de retragere.

EXCEPȚII: Produsele care, prin natură lor, nu pot fi returnate si cele produse pe comandă.

 


Procesul de returnare precum și un formular de retragere (opțional, nu obligatoriu pentru returnarea produselor) pot fi găsite în pagină la sectiunea Politica de retur.
 

 

4. Drepturi de autor

SC Petale de Iași SRL deține drepturile de autor asupra conținutului site-ului, text și imagini publicate. Folosirea imaginilor și a specificațiilor tehnice este cu acceptul sursei (producător, furnizor etc.), fără să încalce legea drepturilor de autor și alte legi conexe.

  

Conţinutul site-ului este proprietatea www.doamnamarga.ro şi a companiilor partenere şi nu poate fi preluat, difuzat, vândut sau revândut decât cu acordul scris al SC Petale de Iași SRL. În cazul în care doriţi să preluaţi orice tip de conţinut de pe www.doamnamarga.ro, ne puteţi contacta pe adresa contact@doamnamarga.ro. Utilizatorii nu vor modifica nicio parte din acest site în afară de ceea ce este necesar pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat. Astfel, în zonele din site care permit adăugarea conţinutului de către utilizatori, respectiv zona de comentarii, aceştia vor introduce pe site doar conţinut legal şi moral.

Puteți raporta orice eventuală încalcare a drepturilor de autor sesizată pe site la adresa de email: contact@doamnamarga.ro, intr-un email cu subiectul Drepturi de autor. 

 

5. Forță majoră

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră, în conformitate cu legislația în vigoare.   

                                                                                                                                           
6. Legea aplicabilă – jurisdicția 

CONTRACTUL este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Cumpărător se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care această nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competențe din Iași.

bottom of page