top of page

Despre noi

Bună om frumos,

Bine ai venit în lumea DOAMNA MARGA, o lume în care se trăiește cu bucuria de a fi părinte, în care ne trezim mai puternici în fiecare dimineață pentru zâmbetul și fericirea copiilor noștri. La Doamna Marga se iubește natura și puritatea, iar respectul față de lucru manual și calitate fac parte din noi. Cu dragoste pentru simplitate și frumos încercăm să ne pictăm fiecare zi, pentru a fi fericiți și a aduce bucurie în sufletul celorlați.

Suntem Ioana și Adi, părinți de pitică, prieteni ai naturii, oameni pasionați de tradiții și călătorii, iubitori de tot ce e blând și pur. Corporatiști dedicați, odată cu venirea pe lume a fetiței noastre, am lăsat în urmă jungla urbană numită București și ne-am retras aproape de bunici, la Iași, pentru a încerca să îi oferim copilului nostru mai multă dragoste și mai mult din timpul nostru. Sperăm să reușim, și să creștem un om vesel, bun, educat, cu rigoarea sufletului, pasionat de frumos și curajos.

Va invităm să ne fiți alături în această mică parte a călătoriei vieții noastre, numită Doamna Marga. Ne dorim să vă bucurăm cu produsele noastre și să vă devenim prieteni! 

Să aveți o zi minunată și o viață colorată. 

Cu drag,

        Doamna Marga

bottom of page