top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiDoamna Marga

Go Baby Go - o lectie de viata

GoBabyGo reprezinta produse special concepute pentru a imbunatati abilitatile si echilibrul copiilor atunci cand acestia pornesc de-a busilea si invata sa mearga.


Cum a inceput totul

Brand-ul GoBabyGo a fost fondat in 2013 cand fondatoarea brandului, Simone a avut nevoie de produse care sa contribui la imbunatatirea abilitatilor motrice ale copilului ei.


Cel de al treilea copil al familiei, Emil, s-a nascut prematur la 7 luni, cantind numai 1400 de grame. A fost un luptator si dupa o luna in spital a putut sa mearga acasa. Desi a reusit sa si revina destul de repede a avut nevoie de ajutor suplimentar cu abilitatile sale motrice si echilibrul.


Studiile arata ca abilitati motorii bune intaresc copilul atat din punct de vedere social, cat si din punct de vedere academic de a lungul copilariei. Prin urmare, Simone a citit tot ce a putut gasi legat de acest subiect si s-a consultat cu expertii in domeniu si fizioterapeutii pediatrici pentru a-i oferi cel mai bun sprijin baietelului ei.


Pe parcurs si-a dat dat seama ca Emil va avea nevoie de imbracaminte care sa-l ajute in momentul cand va incepe sa se tarasca si sa mearga. Astfel, Simone a proiectat gama cu tampoane unice de cauciuc care impiedica alunecarea copiilor facandu-i mai increzatori in timp ce merg. Un copil care se poate deplasa fara probleme pe suprafete alunecoase va explora lumea cu incredere si isi va dedica energia sa se joace si sa invete lucruri noi.


Este vorba despre a oferi copiilor nostri cele mai bune conditii pentru a cuceri lumea.Productia produselor GoBabyGo

Gama GoBabyGo cu tampoane de cauciuc este proiectata in Danemarca, produsa in Lituania si este desigur certificata Oeko Tex Standard 100. GoBabyGo foloseste numai cele mai bune materiale si produsele lor sunt testate in mod repetat pentru a ne asigura ca au valoarea PH potrivita pentru pielea sensibila a copiilor nostri.


Este nevoie de mai mult de 13 pasi pentru a crea o pereche de ciorapi GoBabyGo. Toate produsele acestui brand sunt realizate manual, iar cei de la GoBabyGo sunt foarte incantati ca au castigat de mai multe ori "Best in test" pentru calitatea si functionalitate produselor lor.


36 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page