top of page

Încălțăminte Angulus, handmade din 1904 - pentru primii pași

- cu adevărat un alt standard de calitate - 

  Handmade din 1904

  Încălțăminte Angulus pentru copii, fabricată manual în Portugalia

  Crearea unei perechi de pantofi sau de ghetuțe ANGULUS pentru copii este un proces lung, precis și plin de satisfacții. De la primul pas al creării unei perechi până la finalizarea acesteia, sunt necesari 48-60 de pași. José Tavares, proprietarul fabricii din Portugalia unde se produce încălțămintea pentru copii Angulus, împreună cu peste 130 oameni minunați lucrează cu pasiune și profesionalism pentru a ne aduce sezon de sezon produse de o calitate desăvârșită. Responsabili de designul de neuitat al fiecărei pereche de încălțăminte Angulus e echipa de creație din Danemarca.

  Anul acesta s-au împlinit 115 ani de la fondarea companiei, iar astăzi ANGULUS continuă să fie o companie de familie, pentru care calitatea materialelor, perfecțiunea meșteșugului și frumusețea designului reprezintă pilonii de bază în crearea fiecărui produs.

  Îndrumări pentru cumpărarea primei pereche de

   încălțări pentru copii

  Confortul, calitatea și designul sunt cele mai importante lucruri pentru noi la ANGULUS. Copiii noștri vor petrece mult timp purtând pantofii noștri, ceea ce subliniază importanța achiziționării celor potriviți. Vrem să oferim clienților noștri cea mai bună experiență și îndrumare atunci când cumpără încălțăminte pentru copii. Aici veți găsi ghiduri și sfaturi pentru a alege doar pantofii potriviți pentru copilul dvs.

  Când este momentul potrivit pentru a cumpăra primii pantofiori ai unui copil?

  Cum să măsurăm corect 

  piciorușele copiilor noștri?

  Ce materialele se folosesc în crearea unei perechi de încălțăminte Angulus?

  Cum întreținem încălțămintea din piele naturală de la Angulus?

  bottom of page